Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sunproiect S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rulouri textile (Rolete) Caseta, Bucuresti
86 lei
Brand
Caseta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ruloul textil sau cum altii le spun rolete este un produs tot mai des intalnit de protectie solara care da un aspect mai elegant si mai cald locuintei sau biroului Dvs.

Pot fi folosite in combinatie cu perdelele pe care le aveti deja, in cazul in care sunt montate ca si cele orizontale direct pe tamplarie.

Sistemul CASETA reprezinta cea mai noua si eleganta solutie de incadrare a unui rulou textile in ambientul unui interior de locuinta.

Datorita sistemului sau de caseta si ghidaje se imbina perfect cu geamul camerei Dvs. oricare ar fi culoarea profilului tamplariei, caseta, ghidajele cat si profilul inferior al ruloului putand fi de culoare alb, maron, imitatii lemn, celelalte accesorii fiind asortate la culoare.

Dimensiunile maxime la care pot fi confectionate sunt de 1.6 m latime si 2.2 m inaltime, suprafata maxima fiind limitata la 2.2 mp.

Culori disponibile ale casetei, ghidajelor, profilului inferior sunt:

- Alb
- Maro
- Imitatie stejar
- Imitatie mahon

Sistemul Casetat se monteaza numai pe tamplarie - caseta si ghidajele se pot fixa cu banda dublu adeziva (inclusa in pret) pentru a evita gaurirea tamplariei.
Din Gura in Gura